TEB DUYURULARI 08/10/2024 00:00 T.C. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Sayın Dr. İsmail İlhan Hatipoğlu İle Görüşme

T.C. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Sayın Dr. İsmail İlhan Hatipoğlu ile 03.10.2024 tarihinde gerçekleştirilen görüşmede, Sosyal Güvenlik Kurumu protokolünde ve İlaç Fiyat Kararnamesinde yapılmasını talep ettiğimiz mali düzenlemeler aktarıldı.

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Sayın Celalettin Sıvacı, T.C. Hazine ve Maliye Uzmanı Sayın Seda Koca ve T.C. Hazine ve Maliye Uzmanı Sayın Bektaş Demir’in de yer aldığı görüşmeye, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği II. Başkanı Ecz. Cenk Kes, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Ali Erdem, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz. Uğur Elik katıldılar.

Duyuru Okunma Sayısı : 133
NÖBETÇİ ECZANELER ECZACI REHBERİ İLAÇ BİLGİ SORGULAMA ZORUNLU İLAÇ LİSTESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ