TEB DUYURULARI 26/05/2023 00:00 SUT Komisyonu Toplantısı Hakkında

SUT Komisyonu, 25 Mayıs 2023 tarihinde Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Cenk Kes, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Ali Erdem, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Medula ve Bilişim Uygulamaları Daire Başkanlığı Medula Eczane Şube Müdürü Ecz. Ahmet Zekai Bardakçı, Medula ve Bilişim Uygulamaları Daire Başkanlığı Medula Eczane Şube Müdürlüğünden Ecz. A. Seyhan Zeray, Medula ve Bilişim Uygulamaları Daire Başkanlığı Medula Eczane Şube Müdürlüğünden Ecz. Fatma Şener, Medula Hastane Şube Müdürlüğünden Dr. İrfan Tuncay Alkan ve Bölge Eczacı Odalarımızdan temsilcilerin katılımıyla toplandı.

Toplantıda; SUT-Medula Sistemi entegrasyonu konusunda yapılabilecek çalışmalar, Medula Eczane Sistemi’nde reçetelerin karşılanması aşamasında yapılabilecek iyileştirmeler ve reçete kesintilerine yönelik çözüm önerileri değerlendirildi.