GEO DUYURULARI 30/04/2024 00:00 SGK SÖZLEŞMESİ EK BELGE HAKKINDA

Sayı:2024/1445                                                                                                         30/04/2024

Değerli Meslektaşlarım,

Belediyelerce mahallelerin birleştirilmesi ve/veya cadde-sokak isimlerinin yenilenmesi sonucu adresinde değişiklik yapılmış olan eczanelerin yeni adreslerini bildirir dilekçeyi sözleşme ekinde kuruma sunmaları gerekmektedir.

Bu durumda olan eczanelerimizin aşağıda örneği paylaşılan dilekçeyi doldurarak ivedilikle odamıza iletmesi halinde bu dilekçeler sözleşme ekinde kuruma iletilecektir. En geç 03 Mayıs 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar odamıza ulaştırılması gerekmektedir.

Eczacılarımızın dilekçeleri ıslak imzalı olarak odamıza elden teslim etmeleri gerekmektedir, mail veya diğer dijital yollardan gönderilen dilekçelerin kuruma sunulması mümkün olamayacaktır.

Eczanesinin adresinde bir değişiklik olmayan meslektaşlarımızın her hangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.

Dilekçe örneği duyuru ekinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunulur.

Yönetim Kurulu Adına