ANA SAYFAYA DÖN

TEB DUYURULARI 31/08/2023 00:00 55. Bölge Ağrı ve 56. Bölge Erzincan Eczacı Odalarımızın Kuruluşu Hakkında

Merkez Heyetimiz, Türk Eczacıları Birliği 13. Bölge Erzurum Eczacı Odamıza bağlı Ağrı ve Erzincan illerimizde odamızın ve meslektaşlarımızın Eczacı odası kurulması talepleri üzerine Erzincan ve Ağrı illerimizde ziyaretler gerçekleştirerek bölgelerdeki meslektaşlarımızla görüşmeler yapmıştır.

Türk Eczacıları Birliği Kanununun 5. Maddesi uyarınca, Eczacı Bilgi Sistemi kayıtlarımızda yeterli üye sayısına sahip olduğu görülen Ağrı ilimizde 55. Bölge Eczacı Odasının ve Erzincan ilimizde de 56. Bölge Eczacı Odasının kurulmasına Merkez Heyetimizin 24.08.2023 tarihli toplantısında karar verilmiştir.

Meslek birliğimizin gücü olan Bölge Eczacı Odalarımıza, Ağrı ve Erzincan Eczacı Odalarımızın da katılmasıyla Meslektaşlarımızın iletişimi, birlik ve dayanışmanın güçlendirilmesi ve mesleki ihtiyaçların en hızlı ve en etkin şekilde çözümlenmesine çok önemli katkı sağlayacağına duyduğumuz inançla yeni kurulan eczacı odalarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz.Tüm camiamıza hayırlı olsun.